13 Mayıs 2012 Pazar

 Bir Sonbahar Havası'nda Dolaşırken..

Şimdi İstanbul'da havalar o kadar kararsız seyrediyor ki, bugün sonbahar yeniden mevsimsel döngüde yerini aldı..Yalnız biraz önce geldi... Daha yaz gelecekti, yerini kaptı...:)

Neyse, milongalara gelecek olursa sözümüz,
 milongalardaki keyfi, tabii ki kaliteli dansçılar, müzik seçimi, ses ve ışık sistemi, atmosfer ve elbette kaliteli dansçılar etkiliyor...Elbette evsahibeleri ve sahiplerinin sıcak karşılamaları da harika bir etki yaratıyor insanda..Pozitif atmosferin ilk temellerini atıyor çünkü bu karşılama..
Bazen kentimin milongalarında sanırım kozmopolitliğinden kaynaklı her tür şeyle karşılaşabiliyor insan...Bazen süper kalite dansçılar, rahat pist, bazense tam tersi, ya da hepsi bi arada...:)
O zaman offlayıf pufluyoruz..Buna rağmen, hepimiz ilk başladığımız yıllarda benzer yolardan geçmişizdir. Kimse hap gibi tango ilacı yutup ertesi gün harika bir dansçı olmuyor..Yani henüz keşfedilmedi ama çalışmalar var!! :)
Belki bir gün çok daha gelişmiş bir ortam oluşturmuş olacağız tüm katılımcılar ve organizatörlerle, çünkü arzu edilen pist, dansçı ve kalite için birlikte çalışmak şart. Buma ekip çalışması ve ruhu diyoruz..:)
Neyse, bu fest haftamızı gayet keyifle tamamlarken, bir rüzgar Cihangir'deki Teras'a yollayacak bizleri gibi gözüküyor. Terastan tüm anneler sesleneceğim, diyeceğim ki,
" Ey anneler o kadar inanılmazsınız ki, bir çocuğa, ses , nefes, gıda, algı oluyorsunuz...Tüm çocuklar o kadar büyüleyici ki, işte önce kendi çocuğunuzdaki bu büyüleyiciliği görüp, anlayıp, kendi potansiyellerini gerçekleştiren sevgi dolu ve huzurlu bireyler yetiştirin..O zaman sizler de çokk mutlu olacaksınız. ve gözleri parıl parıl parlayan bir yeni nesille birlikte ışıldayacaksınız!! "
Sesimi duyacaklarından eminim..
İlerleyen günlerde, ilkbaharın yeniden gelmesi dileğiyle.herkese iyi Pazarlar ve Bereketli Haftalar..:)

2 yorum: